Lichaamspakking

De behandeling begint met de huid te scrubben door middel van een huidborstel of zeezout waardoor de dode huidcellen worden verwijdert en de huid perfect wordt voorbereid. Daarna wordt de huid ingesmeerd met de gekozen pakking en gewikkeld in folie of in de slimpress en kunt u 20 minuten genieten van een moment van totale ontspanning. De warmte van het lichaam versterkt de werking van de pakking. Daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met een warme douche of warme doek en de huid ingesmeerd met een voedende crème of olie.

DETOXWRAP

Heeft als doelstelling het lichaam te ontgiften van opgehoopte afvalstoffen tussen de vetlagen in de huid. Als tweede doelstelling is om over het gehele lichaam centimeters kwijt te raken. De Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Het is een mooie tool voor bij de start van een dieet of gezond leven, maar ook na een ziekenhuisopname. Het lichaam zit dan vol afvalstoffen van de medicatie.

Tijdens de behandeling wordt je ingesmeerd met klei en ingewikkeld met windels. Over de windels trek je een thermokleding aan, waarna je gedurende 45 minuten lekker gaat uitrusten in de Slimpress met infrarood. Tijdens deze behandeling zal de klei in de poriën van de huid dringen en het lichaam ontgiften.

MAGNESIUMWRAP

Magnesium speelt een belangrijke rol in het metabole systeem. Bij een magnesium tekort zullen deze processen vertragen welke effect hebben op ons energieniveau en ons algehele gesteldheid. Transdermale(via de huid) magnesium verhoogt het gehalte snel zonder  dat het via het verteringsstelsel loopt. Door de combinatie met infrarood zal het nog sneller en effectiever diep in het weefsel transporteren.

  • Het bevordert de bloedsomloop en versnelt de stofwisseling. Magnesium is verantwoordelijk voor het afdrijven van melkzuren uit onze spieren na inspanning en is hierdoor effectief tegen spierkrampen
  • Afslanken: Magnesium helpt bij het volgen van een dieet. Bij een tekort raken we vermoeid en komen in gewicht aan. Het ondersteunt de vetverbranding en de omzetting van suikers & koolhydraten in energie en de aanmaak van insuline. Versnelt zowel de stofwisseling als de afbraak van vetcellen.
  • Huid; vergemakkelijkt de opname van voedingstoffen door de huid om zo een gladde en zachte huid te verkrijgen.
  • Gezondheids: helpt bij het verbeteren van bepaalde condities zoals Stress, slapeloosheid en angst doordat het  een positieve invloed heeft op het centrale zenuwstelsel
  • Kan de bloeddruk verlagen en het triglycerine-niveau (cholesterol) significant verlagen